Välkommen att ansöka om pressackreditering till Falsterbo Horse Show 2023

Du missar väl inte att ansöka om pressackreditering till sommarens stora hästfest? 8-16 juli är det äntligen dags för årets upplaga av Falsterbo Horse Show och vi hoppas få se just dig på plats!

Nytt för i år är att du som inte har möjlighet att besöka vårt presscenter under tävlingarna också kan ansöka om digital ackreditering. Då får du tillgång till bland annat dagsrapporter, resultat summeringar och intervjuer direkt i din inkorg.

I år har du via ansökningsformuläret också möjlighet att ange om du är särskilt intresserad av ett specifikt land eller ridklubb. Du kommer då att läggas till på en separat maillista relaterad till dina intressen.

Du finner vårt ackrediterings formulär här

Sista ansökningsdag är tisdag 4 juli 2023. Ackrediterings ansökningar inkomna efter detta datum godkänns i mån av plats.

Vänligen notera att det redan idag är högt tryck på ackrediteringar och att det i år därför är extra viktigt att du anger om du önskar arbetsplats eller ej, samt att du, i den mån det går, uppger vilka dagar du avser att vara på plats så att vi kan säkerhetsställa att det finns plats för alla.

Dagsprogram
Fullständigt program på svenska hittar ni här
Fullständigt program på engelska hittar ni här

Pressträff inför Falsterbo Horse Show 2023
Som vanligt anordnar vi pressträff på tävlingsplatsen tisdagen innan tävlingsstart. Officiell inbjudan kommer i början av juni men det går bra att redan nu anmäla sitt intresse till press@falsterbohorseshow.com.

Frågor och önskemål inför Falsterbo Horse Show 2023
Vi välkomnar i första hand frågor och önskemål via e-mail till press@falsterbohorseshow.com

Anmäl som...