Private Lounge VIP | After Ride

Vi har sagt det förr, och det tål att sägas igen; sommarens Falsterbo Horse Show kommer att bli större, bättre och mer glamoröst än någonsin. Och nu vill vi ge dig möjligheten att njuta av festligheterna på första parkett i vår Private Lounge.
Boka en eller flera platser under hoppningen eller dressyren. Som gäst i Private Lounge kan du förvänta dig en dag fylld av god mat och dryck, utmärkt service och förstklassig utsikt över tävlingarna.

Inled dagen med en dignande frukostbuffé som avnjuts medan de första klasserna drar igång. I pauserna kan du passa på att gå en sväng längs stranden eller kanske till och med ta ett dopp i havet. Kom tillbaka vid lunchtid då kall dryck och utsökt mat väntar att avnjutas till eftermiddagens tävlingar.

I priset ingår reserverat bord, entréavgift, parkering, frukost, lunch, kaffe & kaka och dryck under hela dagen.

PRISER

HOPPNING

Tisdag – onsdag | 12 juli – 13 juli
1500 kr ex. moms/ dag

Torsdag – söndag | 14 – 17 juli
3000 kr ex moms/ dag

DRESSYR

Onsdag | 13 juli
1500 kr ex. moms

Torsdag – söndag | 14 -17 juli
3000 kr ex. moms/ dag

Alla priser är per person och per dag.

BOKNING 

Boka din plats i Private Lounge – HOPPNING HÄR
Boka din plats i Private Lounge – DRESSYR HÄR

FRÅGOR

vip@falsterbocatering.se

After Ride | Skaldjursafton

Vår omåttligt populära After Side skaldjusafton är äntligen tillbaka fredagen den 15 juli. VIP-tältet vid Internationella Hopparenan öppnar upp för middag och fest där du och ditt sällskap kan frossa i räkor, kräftor, krabbor m.m. som avnjuts till god dryck och live-band!

Säkra din plats här

Pris 795 kr (ink. 12% moms)

Anmäl som...