Representation

REPRESENTERA PÅ FALSTERBO HORSE SHOW

Kanske vill man skämma bort sina anställda lite extra för att visa att man uppskattar dem? Kanske vill man bjuda på stort för sina mest köpstarka kunder för att bjuda tillbaka, eller kanske vill man ordna en hejdundrande tillställning för sina leverantörer/ partners för att samarbetet alltid fungerar så bra med dem… Skälen är många. Och alla skäl är goda.

Att bjuda in kunder och personal till Falsterbo Horse Show blir bara mer och mer populärt.

Falsterbo Horse Show har VIP områden på båda tävlingsarenorna. Båda med fantastiska möjligheter att kunna förvandlas till stora företagsmiddagar, mindre bjudningar eller specialdesignade föredrag med ny teknik och för flera hundra åhörare.

VIP avdelningen inreds precis så som ni önskar. Allt är möjligt att ordna – ett rum i företagets färger, bordsflaggor, väggreklam, informationsvideo, praktiskt taget vad man vill. Det är bara fantasin som sätter gränser!

Det går utmärkt att beställa frukost, lunch, cocktail, middag, kaffe eller annan förtäring från våra förstklassiga kockar.

Om så önskas kan intervjuer med internationella ryttare ordnas. Att möta de tävlande över ett samtal brukar vara en uppskattad aktivitet.

Läs mer om Falsterbo Room Service här

Intresserad?

Kontakta Elisabeth von Schrowe
elisabeth@falsterbohorseshow.com

Reklam

Anmäl som...