Bli Funktionär

ATT VILJA VARA MED

Varje år får vi flera hundra ansökningar från tjejer, killar, kvinnor och män som vill vara med och hjälpa till under sommarens största händelse, nämligen Falsterbo Horse Show. Det tycker vi är jätteroligt! Att hjälpa till under vår show kan innebära många olika saker. Det betyder ansvar och engagemang, tålamod, kunskap, vilja, och en god portion jävlar anamma. För somliga tidiga mornar, för andra sena kvällar. För en del betyder det tålamod, omtanke och gemenskap, för andra kamratskap, skratt och party. Vi vet dock, att för det flesta betyder det en enorm möjlighet att få vara med och arbeta i en av de mest uppskattade organisationerna där arbetet genomsyras av sommar, sol, vänskap och givetvis hästar, hästar, hästar.

VILL DU VARA FUNKTIONÄR PÅ FALSTERBO HORSE SHOW?

Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Vårt mål är att alla skall ha lika roligt och känna att Falsterbo Horse Show är lika mycket Horse som Show, och som alla säger: Det är den bästa veckan på året!

När du hjälper till som funktionär får du ett entréband som gäller under hela evenemanget, gratis campingplats hela veckan (egen husvagn/ husbil/ tält medtages), mat de tider som du jobbar, samt piké, tröja och keps. Du väljer själv vilka dagar du vill hjälpa till, men desto fler dagar du kan, desto större chans att bli antagen.

Som funktionär jobbar du oftast 4 dagar eller 8 pass.

Du måste fylla 14 år under 2024 för att få vara med som funktionär.

OM

Family Corner – Elin Frost
I Family Corner erbjuds mängder av olika aktiviteter för barn i alla åldrar. Ett tält fullt av inspirerande pyssel, ponnyridning, hundaktiviteter, lekland, kaninhoppning, trolleriföreställningar och mycket mycket mer. Vi erbjuder möjlighet för föräldrar att checka in barnen i ”barnvakteriet” där vi leker, pysslar, spelar spel och har en rolig stund tillsammans.
Till Family Corner är du som är glad, positiv och ansvarstagande välkommen som funktionär. Självklart tycker du som vi om barn och lek. Är du dessutom kreativ och gillar att skapa är du som gjord för att vara en del av Family Corners funktionärsteam. Vi ser gärna att du som vill arbeta i Family Corner kan vara tillgänglig hela perioden och/eller någon dag innan FHS drar igång.

Informationen – Ingela Pettersson
Gillar du att träffa nya människor, svara på frågor och lösa problem? Då är Falsterbos Information rätt ställe för dig! I Informationen hjälper vi Falsterbo Horse Shows besökare att få svar på frågor rörande exempelvis tävlingarna, transport och restauranger. Hit kommer även upphittat gods, som förhoppningsvis också ska hitta tillbaka till sin ägare. Vi är ett glatt, serviceinriktat och stresståligt team, känner du igen dig i de signalementen är du välkommen med din ansökan!

Ackrediteringen – Kris Kringstad
På Ackrediteringen delar vi ut inträdesband till alla ryttare, hästägare, hästskötare, funktionärer och utställare. All ackreditering sker via datorprogram. Vi delar även ut goodiebags, kuvert och viss försäljning av band. Det kan i perioder bli stressigt och vara många saker att ha reda på. Men är du en positiv, glad och noggrann person med skinn på näsan passar du perfekt in i vårt team i Ackrediteringen.

Shuttle Service – Angelica Malmberg
Shuttle Service är det första och det sista våra internationella ryttare och domare möter vid Falsterbo Horse Show. Vi har hand om persontransporter mellan flygplats, ryttarhotell och tävlingsplats. Varje chaufför har en ”egen” sponsorbil som man är ansvarig för under veckan. Funktionärer som kan vara med hela vecka har förtur. B-körkort och god körvana krävs. Vill du vara del av ett positivt, socialt och serviceinriktat team är du välkommen med din ansökan till Shuttle Service teamet.

Pressen – Josefin Wahlberg
Som funktionär i pressen på Falsterbo Horse Show står du inför en rad varierande uppgifter. Vi servar journalister, fotografer och TV-producenter för att göra deras jobb så lätt och roligt som möjligt. Det handlar alltifrån om att sköta caféet och servera kaffe och mackor till att följa med till stallarna och intervjua ryttare, kopiera start och resultatlistor, förbereda presskonferenser och hjälpa pressen att få kontakt med ryttarna.

Det är högt tempo i pressen, speciellt på slutet av veckan, men det är också ett väldigt roligt jobb där vi ständigt är i hetluften. Skriv gärna några rader om dig själv, ålder, tidigare erfarenheter och vad du kan tänka dig att göra så kanske du blir en del av Pressteamet under sommarens Falsterbo Horse Show.

Uppstallningen – nat. Emelie Munksjö internat. Sofia Alexandersson
Att vara funktionär på uppstallningen innebär att ta emot hästar, bilar och lastbilar för att anvisa dem till rätt plats på parkeringen och i stallarna. Uppstallningskontoret fungerar även som en service till de boende på lastbilsparkeringen och se till att stallar och området ser rent och städat ut hela veckan. Vi är även behjälpliga vid ankomst och avresa med ryttare och hästars utrustning som vi hjälper till att transportera med våra fyrhjulingar. Är du en serviceminded, engagerad och positiv person som tycker om att arbeta både enskilt och i grupp är du välkommen med din ansökan för att bli en del av uppstallningsteamet!

Riders Corner – Anita Jonsson
Riders Corner – Här ser vi till att de internationella ryttarna kan koppla av mellan sina starter.
Vi servar dem med info, startlistor och lite förtäring och ser till att de kan ladda upp i en lugn miljö.
Hoppryttarna har ett eget tält vid framhoppningen  och dressyrryttarna vid dressyrens framridning.
För att jobba här behöver du vara pigg, glad och servicemedveten.
Kan du kommunicera på fler språk än svenska så är det en fördel.
Du behöver kunna jobba från onsdag – söndag då de internationella tävlingarna pågår.

Denise Dako

Läktarvakt: Som läktarvakt har du det viktiga uppdraget att hjälpa till med att skapa en smidig och positiv atmosfär för våra besökare. Du blir tilldelad en läktare och uppgång för ditt pass, där du ansvarar för att kontrollera att besökarna med läktarbiljetter får tillgång till sina platser.

Entrévakt: Ditt roll som entrévakt innebär att du välkomnar våra besökare till evenemanget och skapar en positiv första upplevelse. Med hjälp av en scanner kontrollerar du besökarnas biljetter och svarar på eventuella frågor.

Kassa: I kassan möter du alla våra besökare som vill köpa biljetter på plats. Du får en detaljerad introduktion om hur vårt system fungerar, och rutinerade funktionärer finns på plats för att hjälpa till om några frågor eller problem skulle uppstå.

Hästövergången: Vid hästövergången har du en viktig roll där du står vid övergångarna där hästar och ryttare passerar. Genom att använda avspärrningar skapar du en säker miljö för både besökare, hästar och ryttare.

Lös resurs: Som lös resurs får du möjligheten att vara flexibel och hjälpa till på olika platser vid varje pass. Du kan fylla i där det behövs extra stöd eller hjälpa till vid aktiviteter som behöver förstärkas för dagen, till exempel bygget av hunterhinder.

Matbiljetter: När du ansvarar för matbiljetterna står du vid vår funktionärsservering och samlar in funktionärernas matbiljetter för den måltid som serveras. Det är ett viktigt bidrag till att säkerställa att alla funktionärer får den energi de behöver för att göra sitt bästa arbete.

Programutdelning: Som ansvarig för programutdelningen har du möjlighet att röra dig över hela området och dela ut våra fantastiska magasin. Magasinen är helt kostnadsfria för våra besökare. Du kan också vara behjälplig med att svara på besökarnas frågor om evenemanget och dess olika platser.

FUNKTIONÄRSCHEF

Vill du komma i kontakta med vår funktionärschef Denise Dako?
Skicka ett mail till funktionar@falsterbohorseshow.com

Om du vill anmäla dig som funktionär går du in på länken nedan!

ANMÄL DIG SOM FUNKTIONÄR HÄR FRÅN OCH MED 1 JANUARI 2024

Reklam

Anmäl som...