Missa inte årets hundaktiviteter under Falsterbo Horse Show

Falsterbo Horse Show inleds med en inofficiell hundutställning arrangerad av Sydskånska Kennelklubben under lördagen den 8 juli. Under hela dagen visas allt från hundvalpar till erfarna utställningshundar. Alla är välkomna att delta så missa inte att anmäla dig och din hund till utställningen, anmälan är öppen till och med 19/6.

Under veckan kommer Sydskånska Kennelklubben anordna en mängd olika spännande hundaktiviteter som du och din familj inte får missa. En utav de mest uppskattade bland de yngre är kennelklubbens deltagande i Family Corner. Där har alla som vill möjligheten att umgås, gosa och klappa på hundar från morgon till kväll.

Arken Zoo arrangerar även en agility tävling med kval under veckan och en rafflande final under lördagen på den internationella hopparenan. Ta chansen att se agility live på Falsterbo Horse Show, vilken hund lyckas ta sig igenom tunnlar, däck och slalom snabbast? 

Såklart är alla hundaktiviteter gratis för dig som besökare och ingen extra avgift utöver din entrébiljett krävs. Om du är intresserad av att anmäla dig och din hund till Arken Zoo Agility eller hundutställningen läs mer här.

Anmäl som...