Välkommen till Familjens höjdpunkt under Falsterbo Horse Show, Family Corner!

I år är självklart Family Corner tillbaka på Falsterbo Horse Show i syfte att stimulera och utveckla barns medkänsla för djur och natur. Här är alla välkomna, både de minsta 0-3 år och de lite äldre upp till 10 år.

I Family Corner hittar du bland annat pysselverkstad, käpphästhagar, spännande djur, hoppborgar och mycket mer. Sydskånska Kennelklubben, Skanörs Bibliotek och Panduro är några av våra samarbetspartners som kommer finnas på plats och anordna roliga aktiviteter under hela veckan. 

Och för dem som gillar käpphästar finns det mycket kul att hitta på; köp en käpphäststomme i Panduros egna tält och pyssla en egen häst, var med och tävla med din egna käpphäst eller prova på vår käpphästridskola. Självklart har vi också käpphästar till låns! 

Elin Frost, ansvarig för Family Corner, berättar om årets upplaga:

”I år tar vi tillvara på det bästa ur tidigare år. Den som varit hos oss tidigare kommer känna igen sig. Family Corner ska vara en plats där alla barn oavsett ålder, djurintresse eller andra behov ska kunna trivas. Leken och nyfikenheten står i centrum hos oss.”

Family Corner-området är över tretusen kvadratmeter stort och har öppet varje dag under Falsterbo Horse Show, ta med hela familjen och njut!

Inträde till Family Corner är inkluderat i entrébiljetten, eventuella avgifter kan tillkomma. Läs mer om Family Corner här.

Anmäl som...