Falsterbo Horse Show skjuter fram 100-års firandet till 10-18 juli 2021

Skall vi köra Falsterbo Horse Show 2020 så skall vi göra det fullt ut. Det har vi sagt sedan Coronakrisen startade. Det har inte varit aktuellt att köra utan publik.

Vi vet att Falsterbo Horse Show är årets höjdpunkt för väldigt många människor, som vår publik, våra funktionärer, tävlande, utställare, partners och hela regionen. Vi valde därför att hålla hoppet uppe så länge som det var möjligt, men nu har tiden hunnit ifatt oss och det är med stor sorg som vi tvingas ställa in Falsterbo Horse Show 4-12 juli 2020.

Vi har liksom alla andra evenemang som har behövt ställa in, alla inblandade människors hälsa i första rummet. Därför blir det ett framflyttat 100:års jubileum 10-18 juli 2021 istället.

Årets upplaga av Falsterbo Horse Show såg ut att bli den bästa Falsterbo Horse Show på många sätt. Vårt stundande 100:års jubileum, 25% över i förköpet av biljetter och rekordintresse från utställare och sponsorer gjorde att förutsättningarna såg väldigt lovande ut ända fram till mars när Covid-19 kröp närmare inpå.

Ett inställt evenemang kommer naturligtvis att påverka oss och vi tror att många av våra besökare väljer att behålla sina biljetter till 2021. Biljettköpare kommer få ett mail från Ticketmaster inom kort med information.

Ett år går fort och vi ser fram emot att få hälsa er alla välkomna till Falsterbo Horse Show 10-18 juli 2021.

För mer information kontakta
Jan-Olof Wannius, Ordförande
Tel 0707-83 83 03
E-mail: wannius@falsterbohorseshow.com

Anmäl som...