Falsterbo Horse Show 2023 är invigt!

Till tonerna av Falsterbolåten, framförd av Eva Jumatate, entrade Jana Wannius, President och Ordförande av Falsterbo Horse Shows Organisationskommitte Dressyrarenan tillsammans med barnbarnet Irma Falk och Sportchef Josephine Sjölin för att officiellt inviga årets upplaga av Falsterbo Horse Show. Trion skjutsades av Åse Pettersson Borg och ett åttaspann av shetlandsponnyer som alla kommer att spela en viktig roll i söndagens showprogram när de lokala ridsport profilerna Jens Fredricson, 56, och Ingemar Hammarström, 20, gör upp i en fyrspanns duell.

I sitt invigningstal hälsade Jana Wannius samtliga välkomna till årets upplaga av Falsterbo Horse Show och nio dagar fyllda av fantastisk stämning, god ridning och spännande sport på alla nivåer. Han passade även på att tacka samtliga funktionärer (ca 700 st) som tillsammans bidrar till att göra tävlingen möjlig. Ett extra tack riktades till Ulrika Hedin som är ansvarig för invigningsprogrammet och tävlingarnas showprogram.

I sin del av invigningstalet berättade Josephine Sjölin att även hon ser fram emot de kommande dagarna och berättar mer om programmet:

– Falsterbo Horse Show är verkligen ett totalevenemang med något för alla – tävlingar i både hoppning och dressyr, ett omfattande showprogram, stor mässa, kvällsaktiviteter och ett Family Corner fyllt av aktiviteter för hela familjen.

Invigningen avslutas med nationalsången och att Irma Falk därefter klipper bandet, som en officiell start på hästfesten Falsterbo Horse Show.

Anmäl som...