Uppdatering om sommarens Falsterbo Horse Show

Den stora frågan organisationen arbetar med i dagsläget är hur mycket publik vi kan välkomna till sommarens evenemang. Precis som alla andra evenemangsaktörer inväntar vi nya besked från Folkhälsomyndigheten och Regeringen.

De dressyrekipage som skall delta i OS befinner sig redan i Tokyo när Falsterbo äger rum. Därför kommer vi i stället för den internationella dressyren att arrangera två nationella Grand Prix-klasser, GP och GP Kür där den svenska eliten tävlar. Alla nationella dressyrklasser för unghästar, ungdomar, ponny och amatörer kommer genomföras enligt plan.

Falsterbo har även arbetat fram ett dokument där det finns tydliga planer och direktiv för hur ett smittsäkert evenemang ska kunna hållas i sommar. Jana Wannius, ordförande Falsterbo Horse Show berättar mer om sommaren.

Vi har för avsikt att genomföra tävlingar i sommar. Det kommer vara de rådande restriktionerna som avgör i vilken publikomfattning sommarens Falsterbo Horse Show kommer att bli. Om det på grund av restriktioner inte heller är möjligt att genomföra internationella tävlingarna i hoppning, kommer de sista fyra dagarna vara ett elit-meeting i kombination med alla unghästfinaler.

Till våra trogna besökare som behöll sina dressyrbiljetter till Falsterbo Horse Show från 2020 till 2021, hoppas vi vill behålla sina biljetter och komma till oss 9-17 juli 2022 istället. Mer information om biljetthanteringen kommer i början på maj månad.

Vi är fortsatt optimistiska kring sommarens Falsterbo Horse Show och gör allt vi kan för att kunna hälsa er välkomna till sommarens tävlingar 10-18 juli 2021.

För mer information kontakta
Jana Wannius, Ordförande
Tel 0707-83 83 03
E-mail: wannius@falsterbohorseshow.com

Anmäl som...