Auktion med Holsteinerföl på Falsterbo Horse Show

Ett nytt spännande samarbete mellan Holsteiner Verband och Falsterbo Horse Show är planerat att genomföras under sommarens tävlingar 10 – 18 juli. Tio selekterade Holsteinerföl kommer auktioneras ut under Falsterbotävlingarnas sista tävlingshelg. Roland Metz, Executive Director Holstiener Verband, berättar mer om sina förväntningar.

Det är en stor glädje och möjlighet för vårt avelsförbund att visa upp och auktionera ut några väl selekterade elitföl under en av de mest anrika hästtävlingarna som finns i världen, Falsterbo Horse Show.

Roland Metz kommer själv vara med och selektera de tio föl som ska auktioneras under Falsterbo Horse Show. Metz söker de främsta och mest typiska Holsteiner fölen med eftertraktade härstamningar. Dessa ska finna sina nya ägare under de internationella tävlingsdagarna i Falsterbo.

Jana Wannius, Ordförande Falsterbo Horse Show ser mycket fram emot det nya samarbetet.

Jag är mycket glad över det nya samarbetet med Holsteiner Verband. Falsterbo Horse Shows två ledord är tradition och förnyelse och att erbjuda publiken i Falsterbo en auktion med Holsterinerföl känns väldigt bra.

Mer information om Holsteriner Fölauktion i Falsterbo kommer publiceras på https://www.holsteiner-verband.de/en/homeoch på www.falsterbohorseshow.com

 

 

Anmäl som...