Sveriges kandidater till Falsterbo Furusiyya FEI Nations Cup™ presented by Longines

Det återstår nu endast 25 dagar till det är dags för en av Falsterbos höjdpunkter: Furusiyya FEI Nations Cup™ presented by Longines. Falsterbo står sedan ett antal år tillbaka värd för en av omgångarna i högsta ligan, division 1.

De svenska ryttarna som ska rida om en plats i laget är; Malin Baryard-Johnsson, Rolf-Göran Bengtsson, Peder Fredricson, Henrik von Eckerman, Angelica Augustsson, Jens Fredricson, Emma Emanuelsson samt Douglas Lindelöw.

– Falsterbo är en av de viktigaste tävlingarna vi har i Sverige Stödet publikmässigt när vi vann förra året var fantastiskt och vi vill därför komma med absolut bästa lag, för att kunna upprepa segern. Seger är även målet för alla inblandade; såväl ryttare, sponsorer, ägare, tränare, hästskötare och andra berörda, säger Sylve Söderstrand, Förbundskapten för det svenska hopplaget.

Vilka av de åtta ryttarna som kommer att få äran att representera Sverige i Furusiyya FEI Nations Cup™ i Falsterbo kommer att ske efter uttagningen den 25 juni.

– Ryttare i världsklass vill vi se i Falsterbo, en upprepning på förra året vore fantastiskt roligt säger ”Jana” Wannius, President.

 

För mer information och frågor:
Jan-Olof Wannius
wannius@falsterbohorseshow.com
0707-838303

 

Anmäl som...