De tre pristagarna i Falsterbos Talangjakt är nu korade

Tidigt i våras utlyste Falsterbo Horse Show en talangjakt där man kunde tävla om att få uppträda i Falsterbo. Bidragen har strömmat in främst via mail, men även några bidrag via Facebook. Nu är det då klart att Thea Gustavsson, Rebecka Karlsson och Emma Tilly får komma till Falsterbo.

– Det känns jätteroligt att så många duktiga och ambitiösa sångerskor har sökt och det var svårt för oss i juryn att välja, säger ”Uje” Hedin, showansvarig, Falsterbo Horse Show.

Pristagarna uppträder på Falsterbo Horse Show torsdagen den 11 juli vid lunchtid på familjeområdet under Childhood dagen. De kompletteras även av Lisa Lindh från Nordvästra Skånes stjärnjakt.

De tre bästa från talangjakten uppträder även under fredagkvällen den 12 juli i After Ride tältet i Falsterbo.

Vinnaren heter Thea Gustavsson, hon är 17 år och kommer från Örebro. Redan som 3-åring debuterade Thea på scenen och det var då det stod klart för henne vad det vad hon ville göra i sitt liv: Sjunga! Hon hoppas på en framtida karriär som sångerska.Thea har uppträtt på konserter, talangtävlingar, ålderdomshem och även spelat i musikaler i hela landet.

– Att få uppträda på Falsterbo Horse Show är en otrolig ära för mig, och också en hjälp att ta stegen mot mina drömmar. Stort tack för att ni anordnar denna talangjakt, och hoppas att vi ses, säger Thea.

På andra plats kom Rebecka Karlsson 13 år, från Helsingborg. Ända sedan Rebecka var 4år har hon velat bli artist.  Bland några av Rebeckas tidigare meriter kan nämnas att hon har medverkat i Talang 2009 och gått till slutaudition, gjort julshow tillsammans med Clabbe Af Geijerstam och andra artister 2011 samt att hon sjöng på invigningen av Gothia Cup 2012 på Ullevi inför 58 000 människor. I framtiden vilja medverka i Melodifestivalen. ”

– Känslan att få stå på scen är det viktigaste och mötet med publiken. Jag hoppas kunna beröra med min musik, både med tårar, skratt och glädje,  säger Rebecka.

 

 

 

 

 

På tredje plats kom Emma Tilly som är 22 år gammal och kommer ifrån Mantorp. Till vardags jobbar Emma som beridare och ridlärare och tävlar i hoppning med sina två hästar.  (plats 21 i rankingen till att rida Tour of Amateurs i skrivandets stund). Emma har alltid sjungit och redan när hon var liten skrev hon egen musik. Tillsammans med Abraham Kourieh på Marday Media Productions gjorde Emma ett projektarbete där Emmas första låtar spelades in och de finns även på Spotify.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

För mer information och frågor:

Ulrika Hedin, showsansvarig

ulrika.hedin@gmail.com

0705-580981

Anmäl som...