Seger i 7-star kval och final för formstark Niklas Arvidsson

Under kvällen avgjordes finalen i 7-star touren på Falsterbos stora gräsbana. När 16 ekipage gått i mål var det Niklas Arvidsson och Hotmail som stod högst på pallen. Nu väntar start i de internationella klasserna i slutet av veckan.

Niklas Arvidsson och Hotmail flyger över Falsterbo hindret i finalen av 7-star. Nu väntar internationell start i slutet av veckan. Foto: Erik Raabe

16 ekipage kom till start i finalen av 7-star där topp fyra tar sig vidare till de internationella klasserna på Falsterbo Horse Show med start torsdag 13 juli. Klassen reds över 1,50-hinder och två ekipage tog sig vidare till omhoppning. Väl där höll Niklas och Hotmail för pressen och återupprepade sin formstarka prestation från gårdagens kval. Tillsammans tog ekipaget hem 100 000 kronor samt en biljett till Falsterbo Horse Shows internationella klasser. På andra plats kom Douglas Lindelöw och Charlies Way på fyra fel i omhoppningen. På en tredje plats kom Sissela Smith och Gabylanda VDM tätt följda av Linda Heed och Skylander VS som blev sista ekipage att ta sig vidare till internationell start.

Fullständigt Resultat

Anmäl som...