Namntung duo designar banorna under årets Falsterbo Horse Show

Frank Rothenberger och Fredrik Malm är årets banbyggare under Falsterbo Horse Show. Frank är ett välkänt ansikte i Falsterbo och har varit med och designat banor under Falsterbo Horse Show i 25 år. Han är klassad som en av världens absolut främsta banbyggare och stod senast bakom designen av banorna under Världscupfinalen i tyska Leipzig. I år assisteras Frank Rothenberger av Fredrik Malm, som nyligen tog sin internationella examination som banbyggare Level 2. Fredrik kommer utöver sin roll om internationell assisterande banbyggare även bygga samtliga av de nationella hoppklasserna. Fredrik Malm berättar med om sitt stundande uppdrag;

– Det är väldigt hedrande att få bygga banor på Falsterbo Horse Show. Jag ser fram emot att jobba med Frank igen och ska göra mitt yttersta för att få till spännande och bra hoppning i de nationella klasserna. 

Jana Wannius, Ordförande Falsterbo Horse Show, är trygg med årets banbyggarduo till Falsterbo;

– Att Jobba med Frank Rothenberger är otroligt stimulerande. Väldigt bra banor och han hittar nästan alltid helt rätt med utfallet i klasserna – särskilt i de större klasserna Nations Cup och Grand Prix. Fredrik Malm byggde SM i Falsterbo 2020 med den bästa pallen som någonsin varit, Rolf-Göran Bengtsson, Peder Fredricson och Malin Baryard Johnsson. Han har sedan dess byggt de nationella klasserna i Falsterbo och Jönköping Horse Show 2021 där han fått mycket beröm av toppryttarna. Jag känner mig väldigt trygg i att vi har dessa två mycket kompetenta banbyggare i Falsterbo!

Falsterbo Horse Show arrangeras 9-17 juli 2022.

Frågor:

Jan-Olof Wannius, President
wannius@falsterbohorseshow.com
0707-838303

Fredrik Malm, Banbyggare
fredrikmalm@telia.com

Anmäl som...