Ludo Philippaerts vann dagens 1.50-hoppning

Torsdagens största internationella hoppklass Vellinge Kommuns Pris var en tidshoppning på 1.50 höjder som lockade 57 ryttare till start. Först av alla red belgaren Ludo Philippaerts med sin snabba valack Challenge V. Begijnakker. Med tiden 64,44 satte han press direkt på det övriga startfältet – och ingen lyckades rida snabbare!

Torsdagens största internationella hoppklass Vellinge Kommuns Pris var en tidshoppning på 1.50 höjder som lockade 57 ryttare till start. Först av alla red belgaren Ludo Philippaerts med sin snabba valack Challenge V. Begijnakker. Ludo Philippaerts, som red VM i Stockholm redan 1990, är en av de mest rutinerade hoppryttarna i årets Falsterbo Horse Show. Med tiden 64,44 satte han press direkt på det övriga startfältet – och ingen lyckades rida snabbare!

Närmast av alla var två ryttare från Ukraina: Katharina Offel–B Once Z kom tvåa med 66,72 och Cassio Rivetti–Niack de L’Abbaye slutade på tredjeplats med 68,44.

Bra placeringar i denna 1.50-hoppning innebära en chans att kvala in till söndagens Longines Falsterbo Grand Prix där 44 ekipaget får chansen att rida om totalt 220.000 € i prispengar.

Hela resultatlistan hittar du här

Anmäl som...