Lisen Bratt Fredricson ny i Falsterbo Horse Shows Organisationskommitté

Lisen Bratt Fredricson har bred erfarenhet inom sporten, som internationell hoppryttare samt tävlingsledare på egna gården Grevlundagården och, inte minst nu senast, som en av delägarna i Elmia Scandinavian Horse Show i Jönköping.
Jana Wannius, ordförande:
– Lisen är en mycket kompetent och driven person med brett nätverk och mycket bra kännedom om internationell ridsport. Vår organisationskommitté har stor kunskaps-bredd och alla arbetar i sina nätverk, för att utveckla Falsterbo Horse Show som evenemang. Men organisationskommittén arbetar också mycket för att stärka svensk ridsport på såväl nationell- som internationell nivå.

– Falsterbo Horse Show är en mycket viktig tävling i internationella sammanhang, en av tre i världen med 5* Nationstävling i såväl hoppning som dressyr. Det krävs hårt arbete på alla plan för att hålla den höga nivån och samtidigt kunna utvecklas inom sport, underhållning och inte minst inom infrastruktur och teknik, fortsätter Jana.

Lisen Bratt Fredricson:
– Jag tror att jag skall kunna tillföra idéer och framförallt behålla men också utveckla den traditions- och kvalitétsstämpeln som tävlingen har världen över.

Falsterbos organisationskommitté består förutom Lisen av: Jana Wannius (Ordförande), Göran Holm, Elisabeth von Schrowe (Event Director), Krister Appelfeldt, Jan Brink, Ulrika Hedin, Johan Lenz, Sara Silfverberg, Sylve Söderstrand.

bild-lisen

Bild: Lisen privat

Anmäl som...