I samarbete med Gina Tricot presenteras – Falsterbo Collection 2013

 I samband med årets tävlingar på Falsterbo Horse Show har Gina Tricot tagit fram ännu en exklusiv kollektion som kombinerar funktionalitet och klassisk elegans.

Kollektionen säljs exklusivt online samt under själva tävlingsdagarna 6 – 14 juli i vår Falsterbo Horse Shop. Kollektionen innehåller fräscha, moderiktiga plagg både för dam och herr.

– Jag tycker vårt samarbete med Gina Tricot är otroligt spännande och inspirerande. Förra årets kollektion var riktigt bra, men i år har den höjts ännu ett snäpp. Det är extra roligt att kollektionen har breddats. Förutom pikéer och hoodies blir det i år bl a en snygg schal, väst och strumpor, men min absoluta favorit i år är den tunna dunjackan, säger Elisabeth von Schrowe, Event Director Falsterbo Horse Show.

– Även i år kommer våra 600 funktionärer att bära specialdesignade kläder från Gina Tricot som inte går att köpa, fortsätter Elisabeth. Det är alltid lika roligt att se att våra kläder bärs under hela året.

För den som inte vill vänta går det från och med 5 juni att köpa kläderna via Gina Tricots webbshop: http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/falsterbo-collection/ccollection-cfalsterbo-p1.html

För mer information och frågor:
Elisabeth von Schrowe, Event Director
elisabeth@falsterbohorseshow.com
Tel. 070-630 63 31

Anmäl som...