Folksam utökar satsningen i Falsterbo

folksam

Folksam och Falsterbo Horse Show förlänger sitt samarbete med ett nytt avtal på tre år. Parterna har samarbetat framgångsrikt i 16 år och den nya överenskommelsen innebär en ytterligare fördjupad satsning på ridsporten från Folksams sida.

– Vi är oerhört glada för samarbetet med Folksam. Det har inneburit en stadig positiv utveckling både sportsligt och kommersiellt. Falsterbo har blivit en marknadsplats för svensk uppfödning med spekulanter från hela världen, säger Jana Wannius, President, Falsterbo Horse Show.

I samband med det nya avtalet byter Folksam Scandinavian Open namn till Folksam Open. Det är en av de mest betydelsefulla unghästtävlingarna i Sverige och namnbytet görs för att understryka Folksams engagemang i ridsporten.

– Ridsporten engagerar många av våra kunder, och för Folksam är Falsterbo Horse Show en förträfflig möjlighet att möta såväl nya som gamla kunder, säger Jan Lindblom, marknadsansvarig för Folksams djurförsäkringar.

Folksam är sedan januari 2016 även huvudsponsor för Svenska Ridsportförbundet, och finalen i Lag-SM Folksam Elitallsvenska avgörs under Falsterboveckan.

– Det är väldigt roligt att Folksam förlänger samarbetet med Falsterbo Horse Show. Publikmässigt var finalen av Folksam Elitallsvenska 2016 som reds på Falsterbo en succé och det ger ridsporten nya möjligheter, säger Svenska Ridsportförbundets ordförande Ulf Brömster.

Anmäl som...