Falsterbo Horse Show flyttas – information om återbetalning

Så kom dagen vi hoppats inte skulle komma. Falsterbo Horse Show 4-12 juli 2020 ställs in och 100-års jubileet flyttas istället till 10-18 juli 2021. Köpt biljett gäller även nya datumet.

Vi tror att många av våra besökare väljer att behålla sina biljetter till 2021. Om du inte kan gå på det nya datumet så finns det möjlighet att göra en återbetalningsansökan senast den 4 juni 2020. (En återköpsavgift tas ut för hanteringen). 
 
Behåll din biljett för chansen att vinna en dag i Private Lounge.

5 biljettköpare som väljer att behålla sina biljetter till 2021 vinner 2 Private Lounge biljetter var till valfri dag. Vinnarna informeras 19 juni. I Private Lounge biljetten ingår parkering, entré, reserverad plats i Private Lounge, frukostbuffé, lunchbuffé, eftermiddagsfika samt drycker under hela dagen. 

Hoppas att ni kommer och firar med oss 10-18 juli 2021!

För att göra en återbetalningsansökan klicka här. Observera att sista dag för ansökan är 4 juni 2020. Mer information om hur ansökan går till finns på länken. Återbetalningsansökan kan endast göras via denna länk.

OBS – har du köpt biljetter via ett biljettombud så måste du vända dig till ett av våra biljettombud under utsatt datum för att göra ett återköp.

Vid eventuella frågor, vänligen klicka här för att komma i kontakt med Ticketmasters kundtjänst. Eller maila till info@falsterbohorseshow.com 

Anmäl som...