Världseliten på plats i Falsterbo!

Anmälningstiden har gått ut och det är klart med vilka ryttare som tävlar i de internationella klasserna i Falsterbo.

Några av de världsstjärnor i hoppning som kommer och rider i Nations Cup på fredagen är Michael Whitaker, Meredith Michaels Beerbaum, som enligt Lisen Bratt Fredricson kommer att ta med hästen Fendi, som Lisen nyligen sålt till Michaels Beerbaum.  Jur Vrieling från Holland, OS guldmedaljören i London 2012;Steve Guerdat.  Pius Schwizer, Schweiz och Katharina Offel,Ukraina.

Bland de individuellt inbjudna ryttarna kommer  bland annat Olivier Philippaerts från Beligen, som tidigare år har haft stora framgångar i Falsterbo.

Det är sedan tidigare meddelat vilka svenskar som deltar.  Med några tillägg från Sylve Söderstrand. SM-guldmedaljören Niklas Arvidsson kommer och de två sista svenska internationella platserna går till Jenny Johansson och Angelie von Essen. Ytterligare 2 svenskar kommer att få delta, efter kvaltävlingen som rids under den första helgen i Falsterbo.

Några av de världsstjärnor i dressyr som kommer är danska prinsessan Nathalie zu Sayn Wittgenstein-Digby, ekipaget är rankade 9:a på FEIs lista.  Från USA är Cathrine Haddad tillbaka i Falsterbo med sin nya häst Main Stream Hotmail och även Arlene Page från USA kommer.

Vi har tidigare rapporterat om de svenskar som kommer att vara med. Bland de 3* ekipagen är Paulinda Friberg som gör comeback (och debut i Falsterbo!)efter en allvarlig ridolycka tidigare i år värd att lyfta fram.  Nyblivna Nordiska Mästaren i lag Anna Svanberg  med godkända hingsten Hermes får också chansen att visa upp sig i Falsterbo.

 –Det är en ära att få alla dessa världsstjärnor till Falsterbo, säger ”Jana” Wannius, President Falsterbo Horse Show

Anmäl som...