The Skin Agent ny partner till Falsterbo Horse Show

The Skin Agent satsar på ridsporten som ny partner till Falsterbo Horse Show 2022. The Skin Agent har utvecklat Nordens ledande anti-skav-stift, en smidig produktserie som förebygger friktionsskador på huden. Med målet att varken djur eller människor ska behöva lida av skavsår.

För ett år sedan lanserade The Skin Agent en unik produkt för att motverka skavsår på hästar, Horse & Hound Anti Chafe Stick. 2021 vann produkten internationellt erkännande när den listades som en av de 30 mest innovativa produkterna inom hästnäringen av Spoga Horse.

The Skin Agents produkter är helt naturliga och består av en unik sammansättning fettsyror som arbetar aktivt i hudens alla lager för att motverka friktion. Alla djurprodukter är gjorda enligt samma höga krav som företaget ställer på sina stift för människor och är helt fria från syntetiska ingredienser.

Linda Nilsson, grundare och vd, om The Skin Agents satsning i Falsterbo;
– Falsterbo Horse Show har en speciell plats i vårt hjärta. På Falsterbo Horse Show kan vi möta allt från amatörer till ridsportens elit. Det var också där, 2019 som idén till det som blev världens första anti-skav-stift för hästar föddes. Vi ser fram emot att göra 2022 till ett skavfritt år för både ryttare och hästar.

 

 

Anmäl som...