Ta bussen till och från Falsterbo Horse Show 6-14 juli

Sugen på att besöka Falsterbo Horse Show i sommar? Slipp krångel med parkering och ta bussen till och från tävlingarna. Nytt för i år är att du också kan åka nattbuss från Falsterbo.

Bussarna går dagtid mellan hållplatserna Malmö Hyllie och Falsterbo Strandbad många turer i vardera riktningen. Du åker antingen med linje 300 från Malmö Hyllie eller den efterföljande extrabussen.

Extrabussen går med fyra turer i vardera riktningen: en gång i timmen från kl. 9:57 till kl. 12:57 från hållplats Malmö Hyllie och en gång i timmen från hållplats Falsterbo Strandbad från kl. 15:49 till kl. 18:49. Extrabussarna är märkta antingen med ”Extrabuss Malmö Hyllie” eller ”Extrabuss Falsterbo” – beroende på vart du reser. Extrabussen stannar på alla hållplatser längs med körvägen. Hitta busstiderna i appen eller på skanetafiken.se.

För dig som stannar sent finns i år även möjlighet att åka med linje 300 som nattbuss från hållplats Falsterbo Strandbad med upp till tre turer per natt. Turerna körs med dubbeldäckare. Observera att dessa dubbeldäckarbussar inte tillåter stående, så när alla sittplatser är tagna är det fullt. Turerna kan du hitta i Skånetrafikens app eller på skanetrafiken.se.

Tänk även på att du måste betala din biljett via appen eller skanetrafiken.se. Vi har nämligen ingen biljettförsäljning ombord på några av våra bussar.

Välkommen ombord!

Anmäl som...