Saab ny sponsor för den 5* dressyren i Falsterbo

Saab blir ny sponsor för Nations Cup-tävlingen. Avtalet är skrivet på tre år och möjliggör för Falsterbo Horse Show att fortsätta arbetet med att utveckla dressyren som påbörjades för några år sedan.

– Vi vet att intresset för dressyren är stort, både i Sverige och utomlands och vi vill hålla dressyren i världsklass, säger Jana Wannius, President Falsterbo Horse Show.

Därför är det är viktigt med en långsiktlig partner för att kunna fortsätta utvecklingen och Saab AB är en partner som sedan tidigare lägger stor fokus på ridsporten.

Det skall vara lika mycket Horse som Show i Falsterbo. Vi kör hoppning och dressyr på högsta internationella nivå och blandar parallellt med shower, vilket har visat sig vara ett vinnande koncept, fortsätter Jana.

– Det här är helt i linje med vår satsning på svensk ridsport och dressyr. Det långsiktiga målet är fler medaljer och fler svenska ryttare på internationella tävlingar, säger Stefan de Flon, sponsoransvarig på Saab.

Saab namnger de tre Nations Cup-tävlingarna där Grand Prix, Grand Prix Special och Grand Prix Kür ingår. Nations Cup går 14 och 15 juli och lag från Sverige, Ryssland, Österrike, Danmark, Spanien, Tyskland, Nederländerna och USA är inbjudna.

För mer information, kontakta:
Jana Wannius, Ordförande
e-post: wannius@falsterbohorseshow.com,
tel: 0707-83 83 03

eller

Stefan de Flon, Brand Management & Communication Strategy
e-post: Stefan.deflon@saabgroup.com
tel: 0734 18 55 21

 

Om Falsterbo Horse Show

Falsterbo Horse Show arrangeras i juli varje år och är Skandinaviens största utomhusevenemang inom ridsport. År 2018 hålls tävlingarna 7-15 juli. Falsterbo Horse Show innebär inte bara internationell toppsport där svenska och internationella toppryttare tävlar i både hoppning och dressyr, utan är även en totalupplevelse med spänning, show, fest och trevliga människor. Evenemanget har årligen över 60000 besökare. TV- sändningar från tävlingarna visades i hela 71 länder. Totalt delades det ut prispengar för 8,5 miljoner kronor. Läs mer om Falsterbo Horse show på www.falsterbohorseshow.com.

Anmäl som...