Programmet klart för Family Corner

                                                                                                                                Onsdag 25 juni 2014

Att Falsterbo Horse Show rent sportsligt innebär tävlingar på högsta nivå har väl knappast undgått någon. Men i  Falsterbo skall det finnas något för alla och nu är programmet för Family Corner också klart.

– Vi satte formen för vårt Family Corner redan förra året. Konceptet är enkelt men underhållande för familjer med barn, säger Elisabeth von Schrowe, Event Director. Det skall vara en balanas mellan kostnadsfria aktiviteter och aktiviteter som kostar en slant. Onsdagen är traditionsenligt vår familjedag som vi gör i samarbete med Sydsvenskan. Denna dag blir det lite extra för den yngre publiken.

– I Family Corner samlas både barn, hundar, kaniner och minihästar. Det finns även möjlighet att få barnpassning i vårt barntält, fortsätter Elisabeth. Värt att nämnas är vår Look-a-like tävling på onsdagen 9 juli. Vem är mest lik sin hund? Vinnaren koras med prisutdelning kl. 15.00. på nya Falsterbobanan.

Bland aktiviteterna i Family Corner finns bl a ponnyridning, minihinderbana, hamsterbollar på vatten. Det finns även ett café där mammor och pappor kan vila sig med en kopp kaffe och bulle.

På onsdagen är det gratis ponnyridning. Det blir också ”prova på” agility med minihästar, hundaktiviteter och mycket mer.

Falsterbo Horse Show går av stapeln 5-13 juli och komplett program för Family Corner finns på www.falsterbohorseshow.com

 

För mer information kontakta:                  

Falsterbo Horse Show

Elisabeth von Schrowe, Event Director

Tel: 070-630 63 31

E-post: elisabeth@falsterbohhorseshow.com

 

Anmäl som...