Premiär för Falsterbo TV- Unbridled

Falsterbo Horse Show satsar ännu mer på TV och underhållning för publiken. I år har Falsterbo Horse Show TV premiär med en helt ny TV-show “Unbridled” som spelas in onsdag – söndag på den nybyggda “Borgascenen”.

– Den här satsningen är otroligt intressant, säger Sara Silfverberg, ansvarig för projektet på Falsterbo Horse Show. Årets show kommer fungera som en prototyp för framtida år, med livestreamat underhållningsprogram “Unbridled”, med inspelade intervjuer och klipp under veckan och ett få utvalda klasser som kommer att kunna ses i efterhand efter showens slut. Ett mycket spännande pilot-år i samarbete med DreamSports, som vi vet kommer leda till många nya möjligheter i framtiden, fortsätter Sara.

– Vi är otroligt stolta att kunna göra denna satsning i samarbete med Falsterbo Horse Show, säger Eva Stub Fischer, MD på DreamSports. “Unbridled” är ett roligt och mycket annorlunda inslag under dagarna där publiken på området kan komma och ta del av Liveshowen direkt på plats. Vi kommer också att eftersända sportinslag från Falsterbo, bland annat dressyr, sammandrag och intervjuer. En kombination mellan underhållning och sport, som vi hoppas kommer att leda till att sprida Falsterbo-andan till såväl publiken på plats, men också till alla de som inte har chans att besöka årets show.”

Produktionen görs tillsammans mediapartner Dreamsports – ett danskt TV bolag, specialiserat på livestreaming och sportevent. Den första programserien som spelas in live är “Unbridled” ett en timmes långt underhållningsprogram som bland annat leds av bloggaren Nellie Berntsson och gästas av ryttare och hästprofiler såsom Kyra Kyrklund, Rasmus Bagger, Rolf-Göran Bengtsson med flera. Programmet spelas in med publik onsdag 8:e till söndag 12:e Juli, kl 12.00 – 13.00 på den  nybyggda “Borgascenen” inne på Falsterbo Horse Shows område.

Titta på TV via DreamSports 

Titta på Unbridled

Anmäl som...