Ny tävlingsledare i dressyr på Falsterbo Horse Show

Pauline Larsson tar över som tävlingsledare efter Emelie Brolin. Emelie kommer sitta kvar i Organisationskommittén och kommer fortsatt jobba för dressyren på Falsterbo Horse Show.

Jana Wannius, ordförande Falsterbo Horse Show berättar mer;

”Pauline har en väldigt bra profil och erfarenhet för att fortsätta driva och utveckla dressyren i Falsterbo. Hon har som Young Rider vunnit SM, tagit guld i NM och placeringar i EM samt tävlat Grand Prix internationellt. Paulines kombination med egen tävlingserfarenhet, avelsverksamhet och entreprenörskap passar utmärkt in i organisationen”

Pauline har bott och arbetat utomlands under många år på flertalet kontinenter. Genom sin gård ”Droomstable” utanför Malmö driver hon nu utbildnings- och tävlingsstall, samtidigt som hon föder upp ett 10-tal föl om året.

Pauline Larsson om det nya uppdraget;

”Att få ta över tyglarna på vår största och mest etablerade tävling är en ära och en stor utmaning. Jag ser verkligen fram emot att få vara en del av detta team och fortsätta utveckla det som många ser som ”årets höjdpunkt” både bland proffs och amatörer och med det, få dressyren att växa på Falsterbo Horse Show”

Frågor
Jana Wannius, ordförande Falsterbo Horse Show
0707838303/ wannius@falsterbohorseshow.com

Pauline Larsson, Tävlingsledare dressyr
dressage@falsterbohorseshow.com

Anmäl som...