Ny krögare på Falsterbo Horse Show

Falsterbo Horse Show inleder ett samarbete med Bengt Roser, Roser Hotel & Event som ska ansvara för cateringen till alla VIP arrangemang inklusive den populära After Riden kvällstid under Falsterbo Horse Show 6-14 juli 2013.

Roser Hotel & Event har tidigare arrangerat både Kung Carl XVI 60-års kalas och regeringens middag för Kronprinsessan Victoria och prins Daniel. Bengt Roser har även samarbetat med Volvo och Saab, samt stod för all servering i Svenska paviljongen på Expo 2010 i Shanghai där de serverade närmare 30 000 gäster.

– Jag ser fram emot att få servera mat av förstklassig kvalitet lagad på bra råvaror, säger Bengt Roser. Den svenska känslan är viktig för Bengt.

– Att leverera både hög kvalité och hög servicenivå under komplicerade förhållanden är vi experter på, att göra det omöjliga möjligt, då blir kunden nöjd, säger Bengt Roser.

En del av framgången bakom lyckade event är enligt Bengt Roser organisation och logistik. Därför genomförs i förväg ett platsbesök för att på bästa sätt kunna undersöka förutsättningarna – och om behovet finns, knyta upp de bästa lokala leverantörer som kan hittas. Vilket även kan skapa möjligheter för lokala företagare

– Mat och mingel är en viktig del av Falsterbo Horse Show. Vi har även många utländska besökare som vi vill ska få smaka på det bästa av Sverige och jag ser fram emot detta samarbete, säger Elisabeth von Schrowe, Event Director.

Anmäl som...