Nu blir det spel på Falsterbo Horse Show

ATG och Falsterbo Horse Show har inlett ett samarbete som förväntas ta både stämningen och spänningen till nästa nivå under Falsterbo Horse Show 6-14 juli. Samarbetet innebär bland annat att Falsterbo Horse Show erbjuder spel, via ATG, till ett antal utvalda hoppklasser.

–  Det här kommer skruva upp intresset för hoppningen ännu mer och sätta en extra twist på besöket! Det blir ett nytt inslag för vår stora publik där en stor del inte redan är inbitna hästnördar, säger Elisabeth von Schrowe, Event Director.

– Många känner ATG som ”de med hästarna” men få känner till vidden av vårt engagemang för ridsporten. Efter 40 års samarbete med Svenska Ridsportförbundet känns det roligt att addera nya värden till ett av ridsportens största evenemang. Spelet förbättrar upplevelsen för publik, ryttare och arrangörer, säger Maria Guggenberger, Head of CSR på ATG

Få känner till att spel hos ATG går tillbaka till olika delar inom hästnäringen, däribland ridsporten. ATG har ett nära samarbete med Svenska Ridsportförbundet och har bland annat möjliggjort ryttarutveckling genom utvecklingsprogrammet ATG Hopp & Talang och en separat satsning på svensk paradressyr.

Det är inte första gången som ATG medverkar under Falsterbo Horse Show, men det är första gången som spel erbjuds på evenemanget. ATG finns på plats vid ”ringside” och har även en utställningsplats i entréområdet där besökarna får testa att rida jockey style på ”Win Machine” – den mekaniska galopphästen.

För mer information kontakta:

Elisabeth von Schrowe, Event Director
Tel 040-47 30 01
E-mail: elisabeth@falsterbohorseshow.com

Kontakt: Martina Olsson, ansvarig för marknads PR på ATG
Tel: 0702370413
E-mail: martina.olsson@atg.se

Om Falsterbo Horse Show
Falsterbo Horse Show arrangeras i juli varje år och är Skandinaviens största utomhusevenemang inom ridsport. År 2019 hålls tävlingarna 6-14 juli. Falsterbo Horse Show innebär inte bara internationell toppsport där svenska och internationella toppryttare tävlar i både hoppning och dressyr, utan är även en totalupplevelse med spänning, show, fest och trevliga människor. Evenemanget har årligen över 60000 besökare. 2018 direktsände SVT 14 timmar från evenemanget. Totalt delades det ut prispengar för 9 miljoner kronor. Läs mer om Falsterbo Horse show på www.falsterbohorseshow.com.

Om ATG
AB Trav och Galopp (ATG) ägs till 100 procent av trav- och galoppsporten. Vi erbjuder spännande spelupplevelser, på ett schysst och smidigt sätt hos drygt 2 000 butiker, i digitala plattformar samt på 36 trav- och galoppbanor runt om i landet. Koncernen hade en nettoomsättning 2018 på 4,2 miljarder kronor. ATG tryggar via spelet på hästar, sport och casino den svenska trav- och galoppsportens långsiktiga förutsättningar. Hela vårt överskott (2,1 miljarder kronor 2018) går tillbaka till hästsporten. Läs mer: https://omatg.se/

Anmäl som...