Nu blir det allsång i Falsterbo!

I år presenteras ett nytt toppinslag i Falsterbo. Det innebär allsång på onsdagen strax före publikfavoriten Falsterbo Hunting. Allsången leds av ingen mindre än melodifestivalsaktuella Linda Bengtzing.
Till sommarens allsång utlyses också en tävling för att ta fram årets allsångstext.

– Det här är efterlängtat! Med Falsterbos fantastiska publik och atmosfär kan man inte ha bättre förutsättningar för allsång, säger Ulrika Hedin, showansvarig.

Den 27 februari deltar Linda i Melodifestivalens fjärde och sista deltävling i Gävle med sitt bidrag Killer Girl. Låten framför hon i Falsterbo i samband med allsången den 6 juli.

– Ärligt talat så känns det nästan lika pirrigt med melodifestival 27/2 som Falsterbo allsång 6/7!  Jag ska bjuda på lite spännande hästöverraskningar.., säger Linda Bengtzing.
– Allsången med publiken känns dock cool! Se nu till och hjälp mig  till final i mello så jag har en hitlåt till att sjunga för och med er i sommar!

Allsångstävlingen innebär att vi efterlyser en falsterbotext till Gyllene tiders sommarhit Sommartider. Det är öppet för alla att skicka in sitt textförslag till tävlingen där det vinnande bidraget framförs live av Linda Bentzing tillsammans med Falsterbopubliken onsdagen den 6 juli. Vinnaren får två Private Lounge biljetter till onsdagen och kommer även att bli presenterad av Linda Bentzing på plats i Falsterbo inför publik. I private Lounge ingår entré, reserverad plats hela dagen, frukost, lunch samt drycker.

Tävlingsbidrag samt övriga frågor skickas till showansvarig ulrika.hedin@gmail.com

unnamed


Anmäl som...