Nederländerna segrade i Longines FEI Nations Cup

Efter en olidligt spännande omhoppning med fyra nationer på samma antal fel blev det omhoppning i Longines FEI Nations Cup. Nederländerna stod som segrare efter en mycket snabb runda av Johnny Pals.

Henrik von Eckermann med Toveks Mary Lou fick försvara den svenska fanan och det gjorde han med bravur, en snabb och felfri runda.

– Rida fortare kan man alltid göra men bommarna ska ligga kvar också, sammanfattade Henrik.

Johnny Pals hoppade om för det nederländska laget och var strålande glad över sin Chat Botte du Ruisseau Z insats.

– Jag är egentligen inte den snabbaste i laget men idag fick jag chansen att hoppa om och det gick vägen. Jag har en riktig topphäst, sa Johnny Pals.

Falsterbo Horse Show har nu avgjorts för 98:e gången. Jan-Olof Wannius, president sammanfattar det som en av de bästa tävlingarna i historien.

– Det har varit så mycket känslor, jag har sällan sett så glada ryttare som i Amatörtouren i dressyr, det  har varit mycket publik. En fantastisk show helt enkelt, sa ”Jana” Wannius.

John P. Roche Director of jumping på det internationella ridsportförbundet FEI besökte tävlingarna för första gången 2018.

– Ni har en fantastisk tävling här i Falsterbo och jag kan bara gratulera arrangörerna till en så bra tävling. Jan-Olof Wannius och hans team gör en fantastisk insats för ridsporten, sa John P. Roche

Anmäl som...