Nations Cup, Derby och Grand Prix – 1 december släpper vi biljetterna till sommarens Falsterbo Horse Show!

Oavsett om du är en inbiten hästentusiast eller bara vill ha en häftig upplevelse under sommarens bästa dagar är Falsterbo Horse Show något för dig. I Falsterbo är det alltid lika mycket Horse som Show. Med nästan ett tusental hästar och ryttare och ett femtiotal olika klasser så förstår man att Falsterbo Horse Show inte är en vanlig tävling. Det är en livsstil, en mötesplats och framför allt den veckan på sommaren alla längtar till.

Som alltid kan du förvänta dig att se några av världens bästa hästar och ryttare i Nations Cup (både hoppning och dressyr), Falsterbo Derby och Falsterbo Grand Prix. I pauserna kan du strosa på vår mässa med över 200 utställare, utställarna erbjuder ett mycket varierat sortiment – här finns något för alla, till häst eller vardag.

Vill du sätta guldkant på din upplevelse är Private Lounge det självklara valet. Som gäst i vår Private Lounge kan du förvänta dig en dag fylld av god mat och dryck, utmärkt service och förstklassig utsikt över tävlingarna. Paketet inkluderar reserverade platser, entréavgift, VIP-parkering, frukostbuffé, lunch, eftermiddagsfika och dryck från Private Lounge bar hela dagen.

De bästa platserna går alltid först, boka dina biljetter till sommarens hästfest den 1 december kl. 09.00 på www.falsterbohorseshow.com

Anmäl som...