Missa inte Kyra Kyrklund, Knytkalaset & Plantskolan i Falsterbo!

Knytkalas clinic med Kyra Kyrklund, presenterat av SAAB
På fredag eftermiddag presenterar SAAB en clinic för publiken med Knytkalaset och Plantskolan.

Knytkalaset är satsningen på svensk dressyr som lyft många ryttare till stora framgångar både nationellt och internationellt. Ett av målen med satsningen är att ta fram lovande ryttare som i sin tur kan ta fram lovande hästar för den framtida sporten, något som kommer att återspeglas i clinicen under Falsterbo.

De tre coacherna Jan Brink, Kyra Kyrklund och Liane Wachtmeister kommer med hjälp av ryttare från Knytkalaset och Plantskolan att bjuda på delar av sin stora kunskapsbank under temat ”hur man identifierar ett blivande toppekipage i dressyr”.

Marina Mattsson, Ida-Linn Lundholm, Sofie Lexner, Mia och Ebba von Essen är de ryttare som kommer att rida under clinicen. De är alla medlemmer i Knytkalaset eller Plantskolan och spås en lysande framtid i sporten.

Utöver Knytkalasets clinic kommer Kyra under lördagen 14 juli klockan 11.30 hålla Master Clinic. Här kommer rider Kyra sin egen uppfödning Tiphany (2006, e Tip Top 962 u May Surprise). Kyra kommer visa och berätta hur man förbereder och optimerar rörelserna i Grand Prix progammet utifrån hästens dagsform och känsla, för att få bästa resultat.

Vi ser fram emot två lärorika och inspirerande clinics under Falsterbo Horse Show, varmt välkomna!

Anmäl som...