Leksands Knäckebröd gör comeback i Falsterbo

Leksands Knäckebröd kommer tillbaka till Falsterbo starkare än tidigare. Leksands Knäckebröd satsar mycket inom ridsporten och är en viktig part både för ridsporten i stort och Falsterbo. F ro m i år är det ungdomar som gäller och det blir satsning på både hoppning och dressyr.
– Jag hade en idé om att Leksands Knäckebröd skulle vara en perfekt part till vår Ungdoms GP. Timingen var rätt för dem och stämde överens med övriga satsningar som Leksands Knäckebörd gör för ungdomarna och på den vägen är det, säger Elisabeth von Schrowe, Event Director.

– Leksands Knäckebröd är väldigt glada att vara tillbaka på Falsterbo Horse Show! Vi kommer att rikta in våra satsningar på ungdomarna de närmsta 3 åren och tillsammans med Falsterbo så sponsrar vi Ungdoms GP:n i 2 år framöver. I år kommer vi även att ha en Ungdoms Clinic i dressyr, som vi tror kommer bli intressant. Jag hoppas även att många kommer och besöker oss i vår monter och smakar våra nyheter. Ser verkligen fram emot sommarens tävling! säger Annika Sund, marknadschef Leksands Knäckebröd.
Leksands Ungdoms GP går med kval på onsdagen 9 juli och final på torsdagen 10 juli på internationella gräsbanan i Falsterbo.

Anmäl som...