Holsteiner fölauktion tillbaka på Falsterbo Horse Show

För andra året i rad har vi glädjen att välkomna Holsteinerförbundet till Falsterbo Horse Show. 12 toppstammade Holsteinerföl kommer att auktioneras ut på den internationella hopparenan lördag 15 juli kl 17.00, efter Falsterbo Derby. Fölen är efter hingstar som Casall, Vingino och Big Star såväl som från Keaton, Charaktervoll och Chaccothage Blue.

– Efter succépremiären 2022 är vi glada att vi än en gång kan arrangera en Holsteiner fölaktion under årets upplaga av Falsterbo Horse Show. Det är ett utmärkt tillfälle för våra uppfödare och hela Holsteinersläktet att presentera sig på detta traditionella svenska evenemang, säger auktionsansvarige Felix Flinzer från Holsteinerförbundet.

Presentationen av fölen kommer äga rum på lördagen den 15 juli, 2023, vid ca 15:00 på eftermiddagen på Falsterbos internationella hopparena. Auktionen i sig hålls efter Falsterbo Derby vid ca 17:00 och blir även i år en hybrid auktion med möjlighet att ropa hem ett av de fina fölen både på plats och digitalt. Auktionen livestreamas på ClipMyHorse.tv

Alla kandidater kan ses med foton och videor på https://holsteiner.auction/de/auktionen/fohlenauktion-falsterbo-2023

Alla frågor som rör auktionen, och självklart också fölen själva, besvaras av auktions ansvarige Felix Flinzer, Holsteinerförbundet, på telefonnummer: 0162-3493942 när som helst under dygnet.

 

Anmäl som...