Fortsatt samarbete mellan Falsterbo Horse Show och Ung Cancer

Samhörighet. Gemenskap. En plats där ingen känner sig ensam. Detta har alltid varit grunden i Ung Cancers verksamhet, och också grunden i samarbetet mellan Falsterbo Horse Show och Ung Cancer. Ett samarbete som för varje år växt sig starkare och starkare och som bidragit till att fler unga vuxna cancerberörda kan få det stöd de har rätt till.

För tredje året i rad är Ung Cancer välgörenhetspartner till Falsterbo Horse Show.

– Det här är tredje året i rad som vi har äran att få vara med. Tack vare samarbetet kan vi nå fler unga vuxna cancerdrabbade och närstående och erbjuda vårt stöd. Det betyder otroligt mycket för så många, säger Camilla Tuneberg, generalsekreterare på Ung Cancer.

Organisationen grundades 2010 och har sedan start arbetat för att förbättra levnadsvillkoren för unga vuxna cancerberörda mellan 16 och 30 år – bland annat genom att skapa både nätbaserade och fysiska platser att träffas på, erbjuda ekonomiskt stöd till individanpassad rehabilitering samt arrangera festival och läger.

– Ung Cancers entusiasm smittar av sig. Vi känner att de är positiva och vill göra saker, vilket passar oss perfekt och känns helt rätt. Ju fler som är engagerade, desto bättre blir det. Om vi kan vara med och bidra så gör vi gärna det. Vi ser därför detta som ett långsiktigt samarbete, säger Jana Wannius, ordförande Falsterbo Horse Show.

Ung Cancer finns på plats i en av montrarna på evenemangsområdet från startdagen 2 juli till avslutningsdagen 10 juli. Där kommer de nya Fuck Cancer-produkterna att säljas och Ung Cancer kan också svara på frågor. Det kommer också att anordnas pärlning i Family Corner under följande tider:

tisdag 5 juli kl. 12 – 15
torsdag 7 juli 12 – 15
fredag 8 juli kl. 12 – 15
lördag 9 juli kl. 12 – 15

UngcancerloggaFuckCancer_armband

 

 

Anmäl som...