Falsterbo Skanörs krögare stödjer Childhood

Falsterbo Horse Show har sedan tidigare köpt Childhood-armband till sina 600 funktionärer som kommer alla kommer att bära under veckan. Falsterbo Horse Shows official charity partner, World Childhood Foundation får nu genom sitt samarbete med Falsterbo Horse Show stöd av de lokala krögarna i Falsterbo Skanör

 Childhood är en hjälporganisation som arbetar för att barn ska få vara barn. Childhood driver inte egna projekt, utan stödjer projekt som andra organisationer står bakom. Childhood är official charity under Falsterbo Horse Show och kommer att vara mycket synligt under evenemanget.

 Flommens Golfrestaurang kommer att skänka 5 kr per såld maträtt fredag 12 juli till söndag 14 juli de kommer även sälja Childhoods armband.
– Det är kanon att samarbeta med något som går till något välgörande ändamål, säger Johanna Lüddecken, Flommens Golfrestaurang

Kust café kommer att skänka 5 kr per såld maträtt hela veckan, 6-14 juli och kommer även sälja Childhoods armband.
– Allt för barnen, säger Gabor Sinko, ägare av Kust Café som själv är nybliven förälder.

Skanörs Krog kommer att skänka 10 kr per såld maträtt hela veckan.
– De krögare jag har varit i kontakt med ser det som en självklarthet att stödja Childhood, säger Charlotte Falk, Falsterbo Horse Show.

Childhood kommer att finnas på plats i Family Corner 6-14 juli där de bland annat kommer sälja sina armband. I Family Corner kommer det också bl a samlas in pengar i samarbete med Sydsvenskans ponnyridning på onsdagen och Agrias ponnyridning på torsdagen.

Anmäl som...