Falsterbo Horse Show välkomnar publiken tillbaka med öppet hus och fritt inträde!

Imorgon är det äntligen dags för publiken att återvända till Falsterbo Horse Show efter två års uppehåll. Invigningshelgen bjuder på både spännande kval och finaler i hoppning och dressyr, högklassiga uppvisningar med hästar, hundar och kaniner samt roliga aktiviteter för hela familjen i Family Corner.

”Vi ser fram emot att äntligen få fylla området med publik igen och vill välkomna både nya och gamla besökare till att utforska tävlingsplatsen. Helgen program erbjuder verkligen något för alla.” säger Falsterbo Horse Shows president Jana Wannius som under lördagen inviger årets tävlingar tillsammans med barnbarnet Irma Falk, 11 år.

Lördag 9 juli
Under premiärdagen håller Falsterbo Horse Show open house med fritt inträde, en utmärkt möjlighet för både rutinerade och nya besökare att ta del av allt vad Sveriges mesta hästfest har att erbjuda.

Tävlingarna invigs med bland annat nationalsång av Eva Jumatate och allsång av Falsterbo Låten tillsammans med Jana Wannius. Runt om på tävlingsplatsen blir det aktiviteter för hela familjen med hundutställning, paradressyr uppvisning, Mounted Games och Family Corner.

På sportsidan bjuds det på semifinal i Krafft The Tour of Amateurs i både hoppning och dressyr, omgång ett av 7 Star Spring Tour (hoppning) samt uppvärmnings klass för finallagen i Folksam Elitallsvenska. Även unghästarna gör entre med första semifinalen av Horseware 7-års championat i hoppning.

Mässan är öppen hela dagen

Söndag 10 juli
Söndagen bjuder även den på både kval och finaler i de nationella hopp- och dressyrklasserna men också ett högklassigt showprogram som invigs av ingen mindre än Tobbe Larsson. Dagens stora höjdpunkt är finalen av Folksam Elitallsvenska där en fantastisk stämning utlovas när 8 lag gör upp om pallplatserna framför både publik och hejarklackar. Finalen avgörs i två omgångar där första omgången rids klockan 11.15 på Falsterbobanan. Klockan 15.00 börjar andra omgången på den stora hopparenan.

Mässan är öppen hela dagen

Upplev Family Corner hela veckan
I syfte att stimulera och utveckla barns medkänsla för djur och natur erbjuder Family Corner lärande lek för liten och stor tillsammans med våra fantastiska partners, sponsorer och funktionärer.

På över tretusen kvadratmeter hittar du pysselverkstad, lekscen, café, småbarnshörna, käpphästhagar och spännande djur såklart. Vi har aktiviteter för både de allra minsta barnen 0-3 år och de lite större upp till 10 år.

Upptäck Family Corner

Falsterbo Horse Show Veckoprogram och hålltider

Biljetter & Priser

Anmäl som...