Falsterbo Horse Show och Carlsberg Sverige i nytt samarbetsavtal

Sommarens hästsportupplevelse, Falsterbo Horse Show, och Sveriges marknadsledande bryggeri, Carlsberg Sverige, skriver nytt långsiktigt samarbetsavtal. Avtalet sträcker sig fram till 2017 och innebär att Carlsberg Sverige är exklusiv dryckesleverantör och namnger en ny hoppgren för 2015.

Falsterbo Horse Show är ett av Sveriges största internationella sportevenemang och är inte bara en tävling för hästsport med ryttare i världsklass, utan är även en totalupplevelse med spänning, show, fest och trevliga människor.

– Det skall vara lika mycket Horse som Show under den årliga hästtävlingen i Falsterbo. Vi har en klar ambition att erbjuda en internationell upplevelse i världsklass och då passar det mycket bra med en dryckespartner som matchar detta. Carlsberg kan erbjuda både lokala och internationella starka premiumvarumärken vilket kommer att höja upplevelsen för våra besökare, säger Jana Wannius President and CEO Falsterbo Horse Show

För att manifestera det nya samarbetet inrättas en ny gren i år – Somersby Trophy, som är en underhållande höjdhoppstävling, även kallad puissance.

– Ridsporten är en av Sveriges snabbast växande sporter och vi på Carlsberg Sverige vill vara med och höja den totala upplevelsen av mat och dryck på plats i Falsterbo. Jag är mycket glad att vi ska samarbeta med detta fina och anrika arrangemang som, precis som Carlsberg, har målsättning att ständigt förbättra sig och höja upplevelsen för sina gäster och konsumenter, säger Christina Körmendi Head of Sales On-Trade.

Anmäl som...