Falsterbo Family Corner utökar

Nytt för i år är att Falsterbo Family Corner, tidigare Falsterbo Hage utökas.  Family Corner, som är en egen del av Falsterbo Horse Show kommer att ha något för alla, stora som små.

I Falsterbo Family Corner kommer det finnas något för hela familjen. Under veckan kommer det att finnas ponnyridning, kaninhoppning, pysseltält, uppträdanden och en massa annat roligt. För föräldrar som vill ha barnpassning så erbjuds även det. Under  torsdagen kommer det även finnas en trollkarl, ansiktsmålning, häst med vagn, alpackor, hunduppvsiningar och några andra överraskningar. Håll utkik online casinos i vårt program så att du inte missar något!

”Hit är hela familjen välkommen och det känns roligt att kunna erbjuda något extra för barnen i år” säger Isabella von Bodungen, ansvarig för Family Corner i Falsterbo Horse Show.

Entré till Family Corner ingår i den vanliga entrébiljetten som gäller för hela Falsterbo Horse Show, där alla barn under 10år dessutom går in gratis. Falsterbo Family Corner håller öppet mellan 10.00-18.00, alla dagarna under 6-14 juli

Varmt välkomna!

För mer information och frågor:
Isabella von Bodungen, Ansvarig Family Corner
nasetsislandshastar@telia.com
0709-649506

Falsterbo Horse Show
Elisabeth von Schrowe, Event Director
046 40-47 30 01
elisabeth@falsterbohorseshow.com

 

 

 

 

 

Anmäl som...