Dressyren tar plats i Krafft the Tour of Amateurs

År 2009 öppnade vi dörrarna för amatörerna i hoppning i Falsterbo genom den omåttligt populära Krafft the Tour of Amateurs.

Nu är det äntligen dags för dressyren!

7-8 juli går historiens första Krafft Dressage Amateur Tour av stapeln under Falsterbo Horse Show 2018.

Under hela våren kan man rida kvalen. De 16 bästa ekipagen kvalar till Falsterbo. På lördagen den 7 juli rids Msv B:4. På söndagen 8 juli rider samtliga ekipage en egenkomponerad Msv B Kür.

Tävlingen är öppen för ryttare med svensk tävlingslicens som fr.o.m. 2015 t.o.m. 2018 inte startat i Intermediaire eller högre och/ eller inte blivit placerade i Msv A/Prix St George eller högre. Tävlingen är öppen för alla hästar 7 år eller äldre (födda 2011 eller tidigare).

– Efter flera års succé med KRAFFT the Tour of Amateurs i hoppning vill vi nu ta steget och ge amatörryttarna inom dressyr en egen tävling.

Tillsammans med Falsterbo Horse Show är vi stolta att få presentera KRAFFT Dressage Amateur Tour. Här ges möjligheten för den medelsvåra ryttaren att kvala för att rida en final i MSV Kür till egenkomponerad musik i Falsterbo!

Vi hoppas att många ser detta som en fantastisk möjlighet och en kul utmaning. Musiken och upplägget hoppas vi också ska ge en upplevelse för
publiken. Vi ser med spänning fram emot en spännande tävling och ett högt deltagande, säger Sandra Hodik, VD KRAFFT

Kvalperioden är öppen från och med fredag 2 mars till och med söndag 17 juni. Proposition och mer information finns tillgänglig från nästa vecka, v. 4.

Vid frågor kontakta:

Johan Lenz
Tävlingsledare dressyr
dressage@falsterbohorseshow.com

Josephine Sjölin
info@falsterbohorseshow.com

Anmäl som...