Den 6 juli står hundarna i centrum på nya banan i Falsterbo


De senaste åren har utrymmet för hundar succesivt utökats. I år blir det premiär för inofficiell utställning och många andra aktiviteter där även publiken kan ta med sin egen hund och medverka.

 Det kommer att finnas klasser för alla raser och åldrar, valpar, vuxna och veteraner, vilket betyder att alla som vill kan vara med. Domare är Charlotte Carping.

– Häst och hund går lite hand i hand. Vi har sedan några år tillbaka utökat våra hund-aktiviteter tillsammans med Sydskånska Kennelklubben. Samarbetet har varit positivt och när vi nu får utökade möjligheter i och med den nya banan som byggs, passar det alldeles ypperligt att hela första söndagen ägnas åt hundar där, säger Elisabeth von Schrowe, Event Director.

Det kommer även att anordnas barn med hunduppvisning och Rallylydnad som kommer att vara en inofficiella nybörjarklass med anmälan på plats. Där kan alla som vill kan vara med och tävla. Sydskånska Kennelklubben kommer även att ha ett informationstält och det kommer att arrangeras en ”look-a-like” tävling (vilken matte/husse är mest lik sin hund), prova på agility samt uppvisningar med shownummer, för att nämna några av de hundaktiviteter som kommer att pågå i samband med Falsterbo Horse Show söndagen 6 juli.

– Vi ser gärna att publiken på Falsterbo Horse Show deltar i både utställning och rallylydnad med sina hundar. Alla raser är välkomna, säger Susie Kryhl på Sydskånska Kennelklubben.

För att delta i hundutställningen krävs föranmälan. För information och anmälan, se Sydskånska Kennelklubbens hemsida www.sydskakk.se. Eller se proposition

För exakta tider och dagar kommer mer information på www.falsterbohorseshow.com

 

Anmäl som...