Champagne Deutz blir Officiell Partner till Falsterbo Horse Show 2024

Nu står det klart att det anrika Champagne Deutz blir Officiell Champagne Partner till Falsterbo Horse Show 2024 och bland annat tar över regin för tävlingarnas uppskattade Champagne-paviljonger.

Champagne Deutz grundades år 1838 av William Deutz i pittoreska Aÿ, en av 17 Grand Cru-byar belägna i hjärtat av Champagne. Huset är känt för sitt hantverksmässiga och traditionsenliga arbetssätt som garanterar högsta kvalitet från druva till färdigt vin.

Deutz champagner finns att avnjutas på åtskilliga restauranger runt om i Sverige och även på flera av världens bästa restauranger.

– Falsterbo Horse Show är liksom Champagne Deutz ett varumärke med lång historia och förstklassiga upplevelser i fokus. Vi ser oerhört mycket fram emot att möta evenemangets entusiastiska och smaksäkra publik i Falsterbo, som även är min hemmaplan sedan barnsben, säger Mårten Boreson, VD Swedish Brand.

Partnerskapet med Champagne Deutz är en del i det löpande arbetet att utveckla och stärka Falsterbo Horse Shows utbud och evenemangsupplevelse:

– Publiken reser från hela världen till Falsterbo för att se ridsport i världsklass, men också umgås och skapa minnen för livet. I år är vi extra glada för möjligheten att tillsammans med Champagne Deutz kunna sätta guldkant på besöksupplevelsen, säger Johan Ahlbin, Catering Manager Falsterbo Horse Show.

Anmäl som...