Axel Johnson Group fortsätter satsa i Falsterbo

Falsterbo Horse Show har de senaste åren satsat stort på dressyren. Axel Johnson Group har varit en betydande partner i det arbetet och de fortsätter även i år som sponsor för dressyrens Nations Cup.

– Dressyr står för det magiska mötet mellan häst och människa – en sport av högsta svårighetsgrad men också konst i dess vackraste form. Som familjeföretagare förenar jag mina passioner för hästarnas utvecklingskraft och för familjeföretagets. Falsterbo bjuder upp! säger Antonia Ax:son Johnson, styrelseordförande i Axel Johnson Group.

Prispengarna höjdes och försköningar samt förbättringar gjordes förra året och det arbetet fortsätter även i år.

– Vi har haft dressyr och hoppning parallellt under flera år och det är väldigt bra för sporten. Det finns ett stort intresse för båda grenarna och vi har mycket tillrest publik där vi kan erbjuda något för alla. Tillsammans med Axel Johson Group och Antonia Ax:son Johnsons personliga engagemang fortsätter vårt samarbete med att ta dressyrtävlingarna till högsta internationella nivå, säger Jana Wannius, president och ordförande för Falsterbo Horse Show.

Axel Johnson Group sponsrar Nations Cup-klasserna som i år går lördagen 15 juli och söndagen 16 juli. Söndagens Nations Cup sänder även SVT ifrån.

antonia

Anmäl som...