Ännu mer familjeaktiviteter på Falsterbo Horse Show

Det skall enligt tradition vara lika mycket Horse som Show i Falsterbo. I år innebär det att Family Corner utökas och har ett eget tidsschema med aktiviteter under hela veckan. Särskild fokus blir det på onsdagen och torsdagen.

I Family Corner finns det ponnyridning, kaninhoppning, pysseltält, uppträdanden och en massa annat roligt. För de barn som behöver barnpassning erbjuds också detta. En av årets nyheter är att det i år finns ba(r)nhoppning där alla barn kan hoppa bana utan häst.

På onsdagen utökas verksamheten och Sydsvenskan kommer att finnas på plats med bl a hoppborg och ponnyridning. Lucia Piñera känd från årets Melodifestival uppträder på scenen. Utöver det blir det också agility med minihästar och vår trollkarl kommer och trollar för barnen.

På torsdagen – ”Childhood day” fortsätter festligheterna och extra för dagen är att det blir uppträdande med Busbandet, kända från barnprogram i våras. Det blir också autografskrivning med TV-aktuelle Tobbe Larsson. Alpackor kommer och hälsar på i djurhagen. Utöver detta blir det ansiktsmålning och trollkarlen kommer tillbaka. Sydskånska kennelklubben har aktiviteter för barn med hund, så som look a like tävling samt barn- och hunduppvisning.

– En målsättning är att det skall finnas något för alla i familjen på Falsterbo Horse Show. I år har det blivit extra fokus på familjeområdet och det innebär att vi kan nå en ännu bredare publik, säger Elisabeth von Schrowe, Event Director Falsterbo Horse Show.

– Hela familjen kan komma och spendera dagen på Falsterbo Horse Show, oavsett hästintresse eller ej, fortsätter Elisabeth.

Entré till Family Corner ingår i den vanliga entrébiljetten och gäller hela dagen. Barn under 10år går dessutom går in gratis i vuxens sällskap.

Falsterbo Family Corner håller öppet mellan 10.00-18.00 alla dagarna under 6-14 juli.
Fullständigt tidsprogram finns på www.falsterbohorseshow.com

För mer information och frågor:

Elisabeth von Schrowe, Event Director
elisabeth@falsterbohorseshow.com
Tel. 070-630 63 31

Anmäl som...