Utställarinformation

Utställningsområde

UTSTÄLLNINGSOMRÅDE

Utställningen är utomhus

All bokning och tältuthyrning görs genom Mårten Larsson på Falsterbo Horse Show.
Det innebär en faktura från oss med både utställningsplats och tälthyra. Vi har även några gator med utställningsplatser för de företag som har med eget tält.

ACKREDITERING/BAND

Till 25 kvm utställningsplats ingår 4 st entréband för personal. OBS! Banden är personliga och personal på vårt ankomstsekretariat sätter på varje band. Var god maila in namn på personer som skall ackrediteras till kontor@falsterbohorseshow.com senast 30/6. Extra band kan köpas till för 1160 SEK ex moms.

PARKERING

Utställarbanden ger även möjlighet att parkera ett fordon på utställarparkeringen som ligger i nära anslutning till utställarområdet. Tänk på att där är begränsat antal platser så försök att samåka. Husvagnar eller husbilar är ej tillåtna på utställningsområdet eller på parkeringen intill.

EL/INTERNET

Det finns möjlighet som utställare att ansluta sig till våra elcentraler som är uppställda på området (max 20m från er monter) OBS! medtag egen kabel för utomhusbruk max 20m. Falsterbo Horse Show har en elektriker på området som man kan ringa om det uppstår problem, Tommy Landgren tel +46 705 47 10 60.

Falsterbo Horse Show tillhandahåller även ett wifi för utställare. Kvaliteten på anslutningen beror ofta på den egna datorns antenn (Lan-antenn). Falsterbo Horse Show har ej personal som kan tillgodose utställares dataproblem.

Anmäl som...