På Falsterbo Family Corner händer kul saker för hela familjen. Under veckan har vi ponnyridning, kaninhoppning, pysseltält, häftigt lekland, hoppborg, tvåbenshoppning, uppträdanden och en massa annat roligt. För föräldrar som vill ha barnpassning erbjuds även detta för 50kr/ timme.

Onsdagen den 11/7 är stora Familjedagen på Falsterbo Horse Show! På Family Corner firar vi det med trollerier, pyssel, ponnyridning, hunduppvisning och andra överraskningar.

Falsterbo Family Corner håller öppet mellan 10.00 – 18.00 alla dagar 7 – 15 juli.

I år är det Käpphästyra i Family Corner! Vi storsatsar på käppistillverkning, bygger stall och hopptränar i vår käpphästhage hela veckan. Vi håller käpphästkval varje dag kl. 14.00 med stor final på Falsterbobanan lördag 14 Juli. Ta med din egen häst eller låna av oss! För alla upp till 14 år! Hemliga gäster under finaldagen…

 

Barnens Scen är vår nya plats för dig som vill krypa upp i lugn och ro, kanske bläddra i en tidning, byta ut din gamla hästbok eller bara hänga lite i skugga. Under veckan får vi besök av bland andra författaren Emelie Johnson Vegh som kommer att läsa och signera hennes böcker Ellinors sommar och Ellinor på klubben. Varje dag kl. 11.00 är det högläsning för dig 3-6 år!

Som tidigare år arrangerar Näsets Islandshästar ponnyridning hela veckan och vi gästas även av bland andra Svea Voltige, Sydskånska Kennelklubben och trollkarlen Douglas Nordenbelt, finalist i årets Talang! Im-event är på plats i år igen med hoppborgar och bus. Fika finns till försäljning vid Barnens Café.

Dagligen:
10.30 Miniskola
rek. 0-4 år.
Prova på allt från att klappa hund till att rykta.
Plats: Lilla dressyrhagen
11.00 Högläsning
rek. 3-6 år
Plats: Barnens Scen
11.30 Mellanskola
rek. 4-8 år
Prova på allt från att rita bokomslag till att rida käpphäst.
Plats: Samling mötesträdet vid ingången
12.30 Storskola
rek. 8-14 år
Prova på allt från klickerträning till att arrangera sportchallenges.
Plats: Samling mötesträdet vid ingången
14.00 Käpphästkval 7-14 år (Käpphästhagen)
15.00 Gästbesök på Barnens Scen

Kom och lek med oss i Family Corner!