Maria Bengtsson (Lilla och Stora Bykällan)

Vi hyr ut ett större hus på 300kvm samt ett mindre hus på 40kvm Tygelsjö, 20min från Falsterbo Horse Show, Perfekt för dig  som vill kombinera hästtävlingarna med poolhäng, strand och storstadsutflykter el varför inte en runda till Köpenhamn?! Ett större sällskap kan hyra båda husen alt. bara ett av boenden.

Stora huset är 300 kvm, tvåplanshus med plats för åtta personer, ( Finns plats för fler, Om önskan, kontakta oss för diskussion) Ett vackert nybyggt hus i gamla lummiga mysiga Tygelsjö. Två sovrum med dubbelsängar på ovanvåningen samt ett sovrum med enkelsäng och bäddsoffa för två. Toalett med badkar, samt fler rum varav möjlighet att sova i två olika soffor i andra rum. Ett av rummen har även ett mindre biljardbord och pingisbord. På nedanvåningen finns ett sovrum med dubbelsäng, kök med öppen planlösning, med plats för 6-12 personer, och soffa och fåtöljer i storarum, toalett med dusch, tvättstuga samt en tillhörande träningsstudio på 50kvm. Utanför finns en trädgård med uppvärmd pool, utemöbler, gasolgrill, och parkeringsplats för bil och hästtransport, alt. två bilar. Med lite planering finns plats för både bilar och transport. Huset är utrustat med allt du kan tänka dig som kyl, frys, micro/ugncombo, varmluftsugn, induktionshäll, kaffekokare, porslin, Nespressomaskin, diskmaskiner, tvättmaskiner, tumlare även toalettartiklar som schampo, handdukar mm Wi-Fi inkluderat.

Lilla huset på 40kvm är fristående, Ett på utsidan äldre hus men på insidan nytt. Öppen planlösning med kök och storarum mött av en hall till entré och toalett med dusch på nedanvåningen, med en loft-trappa upp till ett litet krypin med sovloft med dubbelsäng ( går att dela till två bäddar om så önskas) Kök och storarum med köksbord för fyra och bäddsoffa för två. Utanför entrén finns ett litet trädäck samt egen parkeringsplats ut mot ett vackert torg, byns gamla vattenkälla. Lilla huset är väl utrustat med kyl, frys, varmluftsugn, induktionshäll, micro, diskmaskin, kaffemaskin (med hela bönor), kaffekokare, vattenkokare, brödrost, porslin, bestick kastruller etc. Det finns även tvättmaskin, torktumlare och gott om förvaringsutrymme. Wi-Fi finns inkluderat och även möjlighet till sängkläder, handdukar, schampo mm pool och träningsstudio går oxå att nyttja

 

Med bil har du 10min till Hyllie, köpcentret Emporia samt tåg och bussförbindelser, 15min till Malmö city. 15min till Klagshamn strand, 20min till Falsterbo och 45min till Köpenhamn. I området finns gott om lekplatser och en större Ica butik och även buss 150 som går 10min gångväg ifrån husen.

 

Ni står för städning i båda husen själva dvs ska lämnas i samma skick som när ni kommer. Finns även möjlighet att köpa städning till. Vill ni gå på ledda träningspass betalas en avgift ( se schema på ” sommarkortet” på: Lifenergy.se )

 

Priset avser vecka 28. Förskottsbetalning 5000kr/hus.

 

Lilla huset finns tillgängligt redan från vecka 27, Finns även möjlighet att hyra husen fler veckor. Maila så får ni gärna mer detaljerad info + bilder.

Anmäl som...