Hannes Hedman

Modern 1,5 plans villa på 137 kvm i Norra Håslöv som ligger ca 15 km från tävlingsplatsen. Villan är lantligt belägen mellan Vellinge och Höllviken. Granne med den ekologiska bondgården Ängavallen samt närhet till andra vackra gårdar. Huset är byggt 2016 och modernt inrett med alla nödvändiga faciliteter såsom tvättstuga, två separata badrum med dusch/badkar, laddstolpe till elbil, batteridriven elcykel m.m. Det finns ett sovrum med dubbelsäng och ett barnrum med 120 säng samt möjligheter till extra enklare sovplatser. Öppen planlösning mellan kök och sällskapsrum med utsikt över en stor insynsskyddad trädgård. Stor uppfart med plats för 3-4 bilar eller släp.
Vår utekatt Elsa vill gärna bo kvar om möjligt men vi kan även lämna bort henne, vi kan dock inte garantera ett allergivänliga hem. Vi ser helst inte att ni har några egna husdjur med er.
20.000:- för en vecka. Vill ni utöver det lägga till dagar, tex komma tidigare eller stanna längre, kostar detta ytterligare 2.000:-/natt.
Deposition på 5.000:- som återbetalas efter att ni lämnat. Städning av städfirma ingår i priset både före och efter er vistelse.

Anmäl som...