Att vilja vara med…

Varje år får vi flera hundra ansökningar från tjejer, killar, kvinnor och män som vill vara med och hjälpa till under sommarens största händelse, nämligen Falsterbo Horse Show.
Det tycker vi är jätteroligt! Att hjälpa till under vår show kan innebära många olika saker. Det betyder ansvar och engagemang, tålamod, kunskap, vilja, och en god portion jävlar anamma. För somliga tidiga mornar, för andra sena kvällar. För en del betyder det tålamod, omtanke och gemenskap, för andra kamratskap, skratt och party. Vi vet dock, att för det flesta betyder det en enorm möjlighet att få vara med och arbeta i en av de mest uppskattade organisationerna där arbetet genomsyras av sommar, sol, vänskap och givetvis hästar, hästar, hästar.

Vill du vara funktionär på Falsterbo Horse Show?

Då är du varmt välkommen med din ansökan!
Vårt mål är att alla skall ha lika roligt och känna att Falsterbo Horse Show är lika mycket Horse som Show, och som alla säger:
Det är den bästa veckan på året!

När du hjälper till som funktionär får du ett entréband som gäller under hela evenemanget, gratis camping hela veckan, mat de tider som du  jobbar, samt piké, tröja och keps. Du väljer själv vilka dagar du vill hjälpa till, men desto fler dagar du kan, desto större chans att bli antagen.

Som funktionär jobbar du  oftast 4 dagar eller 8 pass.

Du måste ha fyllt 14 år innan tävlingarna startar.

Funktionärschef

Vill du komma i kontakta med vår funktionärschef Denise Dako? Skicka ett mail till funktionar@falsterbohorseshow.com

Till anmälan

OBS! För att komma med 2018 måste du anmäla dig tidigast 1 januari 2018.
Besked lämnas löpande under våren.

Om du vill anmäla dig som funktionär går du in på länken nedan!
Anmäl dig här